Guide för Meshnet-användare

Meshnet är en NordVPN-funktion som gör att du kan skapa ett säkert privat nätverk för dina enheter. Du kan få åtkomst till de anslutna enheterna på distans, länka ihop dem, skicka din onlinetrafik via dem och hantera åtkomst till dem.

Du kan också använda Meshnet för olika dagliga aktiviteter på nätet:

För att ställa in Meshnet på din enhet och få tillgång till dess fördelar väljer du en installationsguide för Meshnet på ditt operativsystem och följer stegen.

För att lära dig mer om Meshnet, dess funktioner och dess fördelar kan du ta en titt på Meshnet-dokumentationen.