Så här skapar och tar du bort Siri-genvägar för NordVPN på iOS

Här visar vi hur du skapar Siri-genvägar som gör det möjligt att ansluta till NordVPN, och hur du tar bort dem.

Konfigurera Siri-genvägar

Du kan skapa Siri-genvägar i NordVPN-appen i några få steg.

1. Öppna NordVPN-appen på din telefon och klicka på profilikonen i det nedre högra hörnet.

NordVPN:s gränssnitt för iOS-appen

2. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet. Det kommer att ta dig till inställningsmenyn.

3. Bläddra nedåt tills du ser fliken Siri-genvägar. Tryck på den.

4. Du ser två alternativ: Snabbanslutning och Koppla från. Välj det första alternativet.

5. Ställ in genvägen genom att ange den mening du vill att Siri ska känna igen eller genom att spela in den med din egen röst.

I det här exemplet kan du se meningen skrivas in.

6. När du anger eller spelar in meningen kommer den att visas med tydliga svarta bokstäver.

Obs! Du kan fortfarande redigera meningen genom att trycka på den och skriva om eller spela in rösten igen genom att klicka på Ändra röstfras.

Klicka på Klar. Om tangentbordet är synligt visas knappen i det nedre högra hörnet (exempel 1). Om det inte är synligt hittar du den längst ner i mitten, strax ovanför Ta bort genvägsfras (exempel 2).

Exempel 1:

NordVPN ansluter till Siri

Exempel 2:

Ta bort Siri-genvägar

Så här tar du bort Siri-genvägar.

1. Leta reda på appen Genvägar på din iOS-enhet. Du kan hitta den genom att använda sökfältet i appbiblioteket. När du ser appen Genvägar trycker du på den för att öppna den.

2. I appen Genvägar kan du hitta alla genvägar du har skapat (observera att vissa genvägar skapas som standard), redigera och ta bort dem.

Håll fingret på genvägen du vill ta bort tills du ser en tabell som dyker upp under den:

Du ser olika sätt att interagera med genvägen. För att ta bort den klickar du på det sista alternativet: Ta bort.
  3. Du måste bekräfta borttagningen – tryck på Ta bort genväg igen.