Kan jag använda Nord Security Center på äldre Windows- och macOS-versioner?

Nord Security Center stöder inte tidigare versioner av Nord Security-produkter. Därför kommer du inte att kunna använda Nord Security Center för installation om din enhet kör en äldre version av Windows eller macOS som är inkompatibel med de senaste Nord Security-apparna.

Oroa dig inte – du kan fortfarande utnyttja din paketprenumeration genom att använda versioner av NordVPNNordPass, och NordLocker som är kompatibla med din enhet.

NordVPN

NordPass

NordLocker

Du kan ladda upp dina filer till en krypterad molnlagring och få åtkomst till dem på äldre Windows- eller macOS-enheter med NordLockers Web Access-tjänst.