Hur skaffar jag den senaste versionen av NordVPN-appen på macOS?

Hur skaffar jag NordVPN:s senaste version på macOS?

Genom att följa dessa tre enkla steg kan du börja använda den senaste appversionen:

1. Avinstallera de tidigare NordVPN-applikationerna enligt anvisningarna i den här guiden (du kan ha båda versionerna installerade, så se till att ta bort dem båda): https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mh35835/mac .
  2. Ladda ner den senaste programversionen genom att klicka här.
  3. Följ den här guiden för att installera appen: https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19456281201041-Installing-NordVPN-application-on-macOS

Varför bör jag skaffa den senaste versionen?

För bästa VPN-anslutningskvalitet och de senaste NordVPN-funktionerna rekommenderar vi att du använder den senaste NordVPN-versionen för macOS. Du kan ladda ner den här NordVPN-versionen för macOS 10.5 (Catalina) och nyare versioner. För macOS 10.12 (macOS Sierra), 10.13 (macOS High Sierra) eller 10.14 macOS Mojave, ladda ner den här versionen för att få följande funktioner:

För användare som har macOS 10.12 och senare versioner rekommenderar vi den senaste programversionen av NordVPN (App Store) som erbjuder dessa ytterligare funktioner: