Använda NordLynx i NordVPN-appen – Windows

NordLynx är tekniken vi utformat kring WireGuard®-protokollet. Med NordLynx kan du uppleva WireGuards hastighetsfördelar utan att kompromissa med din integritet.

I Windows 7 och 8.1:

1. Installera NordVPN-appen för Windows och gå till appinställningarna i det nedre vänstra hörnet.

2. Välj Automatisk anslutning på menyns vänstra sida och se till att stänga av alternativet "Välj VPN-protokoll och server automatiskt". Därefter klickar du på rullgardinsmenyn VPN-protokoll och väljer NordLynx.

I Windows 10 och 11:

1. Klicka på kugghjulsikonen i det nedre vänstra hörnet av appen.

2. Klicka på inställningar för Anslutning.

3. Under VPN-protokoll väljer du NordLynx.