Kan jag använda ett fjärrskrivbord med NordVPN?

Du kan enkelt konfigurera en fjärransluten skrivbordsanslutning med NordVPN:s Meshnet-funktion. Följ bara vår guide till hur du får fjärråtkomst till din dator via Meshnet.

Observera att detta är det enda sättet att använda ett fjärrskrivbord med NordVPN på ett säkert sätt – av säkerhetsskäl stöder NordVPN inte portvidarebefordran, vilket annars krävs för en fjärransluten skrivbordsanslutning. Om du är nyfiken på varför har vi en artikel som förklarar samspelet mellan portvidarebefordran och VPN-tjänster.