Vad är Threat Protection?

Threat Protection Pro är en funktion som automatiskt blockerar annonser, spårare och URL med skadlig programvara. Den tar också bort skadlig programvara som har laddats ner. Det krävs inte en aktiv VPN-anslutning för att Threat Protection Pro ska fungera. Om du vill ta reda på mer klickar du här.

Threat Protection Pro är tillgängligt för:

• Windows (Du kan också välja Threat Protection-versionen)
  • macOS (Du kan också välja Threat Protection i App Store-versionen av NordVPN)

Threat Protection är en funktion som skyddar dig från annonser, osäkra anslutningar och skadliga webbplatser medan du är ansluten till NordVPN-servern.

Threat Protection finns för:

• Android

• iOS

• Linux

• macOS

• Windows

• NordVPN Chrome-tillägg

• NordVPN Firefox-tillägg

• NordVPN Edge-tillägg

Vad är skillnaden mellan Threat Protection Pro och Threat Protection?

Det finns några huvudsakliga skillnader mellan de här funktionerna:

• Threat Protection Pro fungerar utan att vara ansluten till ett VPN, medan Threat Protection-funktionen bara är tillgänglig om du är ansluten till en NordVPN-server.
  • Funktionernas tillgänglighet varierar beroende på operativsystem: Endast Windows- och macOS-enheter stöder båda funktionerna, medan Android-, iOS- och Linux-enheter samt Chrome-, Firefox- och Edge-tillägg bara stöder **Threat Protection **.
  • Threat Protection Pro tar bort all skadlig programvara som laddas ner. Threat Protection gör inte det.