Hva er policyen deres for åpent kjøp?

Vår garanti med åpent kjøp i 30 dager finner du i Tjenestevilkårene.

«… du kan si opp abonnementet og be om tilbakebetaling innen tretti (30) dager etter kjøp av tjenestene («åpent kjøp»). Vær oppmerksom på at abonnementene kan tilbakebetales på grunnlag av åpent kjøp først etter det første kjøpet. Når et abonnement fornyes, kan det ikke tilbakebetales på grunnlag av åpent kjøp, med mindre gjeldende lovgivning tilsier noe annet.»

Merk: Vær oppmerksom på at vi ikke kan utstede tilbakebetaling for kjøp foretatt gjennom Apples App Store. Du kan imidlertid kontakte App Store-støtten for tilbakebetaling.

For å motta tilbakebetaling, kan du kontakte kundestøtteteamet.