Bytte protokoll til OpenVPN UDP eller TCP

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, dansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, nederlandsk, japansk, koreansk, polsk, brasiliansk portugisisk, og tradisjonell kinesisk.

Noen NordVPN-serverkategorier, som finnes under Spesialservere-delen, er kun tilgjengelige når du bruker OpenVPN UDP- eller TCP-protokoller.

For øyeblikket er disse kategoriene egen IP, Double VPN og en del av de skjulte serverne våre. Denne artikkelen inneholder en liste med instruksjoner for hvordan du bytter tilkoblingsprotokoll på ulike plattformer.