Hva gjør jeg dersom jeg mister MFA-tilgangen min?

Hvis du opplever midlertidige problemer med tilgang til MFA-enheten, kan du bruke en av reservekodene til å logge inn på Nord-kontoen. Dersom du har mistet MFA-enheten, må du imidlertid fylle ut søknadsskjemaet for tilbakestilling av MFA-en for å fjerne Nord-kontoens gjeldende MFA-innstillinger.

Følg disse instruksjonene for å tilbakestille MFA-innstillingene for Nord-kontoen:

1. Åpne søknadsskjemaet for tilbakestilling av MFA.
  2. Fyll ut feltene angitt nedenfor. Denne informasjonen kreves for å sikre at ingen foretar uautoriserte endringer på kontoen.
    • Kontoens nåværende e-postadresse: Oppgi e-postadressen du for øyeblikket bruker til NordVPN.
    • Innbetalt beløp: Skriv inn beløpet du betalte sist du foretok en betaling til NordVPN.
    • Metode: Velg måten du foretok den siste betalingen på (for eksempel kredittkort eller PayPal) og oppgi annen nødvendig informasjon.
    • Betalingsdato: Velg den nøyaktige datoen for den siste betalingen.
    • Har du en NordLocker- eller NordPass-konto? Gi oss beskjed dersom du også har en konto for NordLocker eller NordPass.
    • Beskrivelse (valgfritt): Legg til ytterligere kommentarer eller forespørsler til støtteteamet.
    • Vedlegg (valgfritt): Legg ved et bilde av den siste betalingen for å bidra til å fremskynde prosessen.
  1. Klikk på «Send inn»-knappen for å fullføre.

Kundestøtteteamet tar kontakt med deg via e-post når MFA-innstillingene for Nord-kontoen er tilbakestilt.