Begynne å bruke NordVPN

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, dansk, nederlandsk, italiensk, fransk, japansk, tradisjonell kinesisk, polsk, portugisisk-brasiliansk, spansk, svensk og tysk.

Dersom du er interessert i å begynne å bruke NordVPN, men er usikker på hvordan du gjør det, gir denne artikkelen en introduksjon til trinnene du må ta for å begynne å bruke NordVPN i dag.

1. Last ned NordVPN-appen. I denne artikkelen finner du nedlastningssidene til ulike OS-systemer.

Dersom du er usikker på hvordan du installerer og konfigurerer appen, velg operativsystemet du ønsker og følg retningslinjene for prosedyren:

Windows 7 og 8.1
Windows 10 og 11
macOS
Linux
Android
iOS

Disse veiledningene gir deg også muligheten til å bli kjent med funksjonene som NordVPN tilbyr!

1. Etter at du har konfigurert programmet må du kjøpe abonnementet du ønsker.

I følgende artikkel får du informasjon om NordVPNs abonnementer og priser.
    Dersom du er usikker på hvordan du fullfører kjøpet kan du lese artikkelen om kjøp av et NordVPN-abonnement.

2. Etter at du har installert programmet og kjøpt abonnementet du ønsker, må du koble til VPN for å dra nytte av funksjonene.

For å sikre en VPN-tilkobling på Windows 7 og 8.110 og 11macOSAndroid og iOS kan du bruke hurtigkobling-knappen.
    For å koble til bestemte steder kan du bruke prikkene på kartet, velge et land fra listen over alle land eller koble til et bestemt land/server via søkefeltet.

For å sikre en VPN-tilkobling på en Linux-enhet må du skrive inn kommandoer som nordvpn connect eller nordvpn c.
    For å koble til bestemte servere bruker du nordvpn connect <country_code server_number> (f.eks. nordvpn connect uk715)

Det var alt! Nå kan du begynne å bruke appen og oppdage de forskjellige funksjonene.