Kan jeg bruke Nord Security Center på eldre versjoner av Windows og macOS?

Nord Security Center støtter ikke tidligere versjoner av Nord Security-produkter. Som følge av dette – dersom enheten kjører en eldre versjon av Windows eller macOS som er inkompatibel med de nyeste Nord Security-appene – vil du ikke kunne bruke Nord Security Center til installasjon.

Ingen grunn til bekymring – du kan fremdeles benytte deg av pakkeabonnementet ved å bruke versjoner av NordVPNNordPass og NordLocker som er kompatible med enheten din.

NordVPN

NordPass

NordLocker

Du kan laste opp filene til kryptert skylagring og få tilgang til dem på eldre Windows- eller macOS-enheter ved hjelp av NordLockers Web Access-tjeneste.