Hvorfor NordVPN-kontoen min fortsatt er inaktiv

Om du betalte for NordVPN-tjenesten, men den fortsatt insisterer på at du har et abonnement når du åpner appen, følg disse trinnene:

1. Sørg for at du er logget inn med samme e-post som du kjøpte et abonnement.
  2. Vent på at en betaling behandles:
  • Betalinger via kredittkort kan ta opptil 40 minutter å verifisere.
  • Betalinger via iDeal (Nederland) kan ta opptil 40 minutter å verifisere.
  • Betalinger via CoinGate kan ta opptil 1,5 timer å verifisere.

Hvis kontoen din fortsatt er inaktiv etter at du har logget deg på med samme e-postadresse og ventet til betalingen er gjennomført - Kontakt støtteteamet vårt