VPN for Disney Plus: Slik ser du det sikkert

Denne artikkelen oppdateres når konfigurasjonene våre endres. Hvis du opplever problemer med VPN for Disney Plus, kan du komme tilbake til dette innlegget for oppdatert informasjon.

Merk: For øyeblikket kan du få problemer med å få tilgang til Disney+ fra en TV-enhet. Vi jobber med å løse dette problemet.

For å sikre sikker tilgang til Disney+, kan du koble til NordVPN-servere som er optimalisert for det. Dette lar deg nyte populært videoinnhold fra hvor som helst i verden!

Slik får du tilgang til Disney+ med NordVPN på de fleste enheter:

Opplever du problemer? Prøv dette:

1. Tøm hurtigbufferen i nettleseren. Finn ut hvordan i denne artikkelen: https://nordvpn.com/no/blog/hva-er-cache/.
  2. Start NordVPN-appen på nytt.
  3. Start enheten på nytt.
  4. Prøv å koble til via NordVPN-nettleserutvidelsene for Chrome, Brave eller Firefox.

Du er velkommen til å kontakte kundeservicen vår dersom du har spørsmål.

Vær klar over at NordVPN-tjenesten aldri bør brukes til å omgå regler om opphavsrett. NordVPN hverken promoterer, tolererer eller støtter bruk av tjenesten til slike formål. For mer informasjon kan du lese NordVPNs tjenestevilkår.