Wat te doen als ik mijn MFA-toegang verlies

Als je tijdelijk problemen ondervindt bij het openen van je MFA-apparaat, kun je een van je back-upcodes gebruiken om in te loggen op je Nord-account. Als je echter je MFA-apparaat bent kwijtgeraakt, moet je het aanvraagformulier voor het opnieuw instellen van de MFA invullen om de huidige MFA-instellingen van je Nord Account te verwijderen.

Volg deze instructies om de MFA-instellingen van je Nord Account opnieuw in te stellen:

1. Open het aanvraagformulier voor het opnieuw instellen van de MFA.
  2. Vul de onderstaande velden in. Deze gegevens zijn nodig om ervoor te zorgen dat niemand ongeoorloofde wijzigingen in je account aanbrengt.
    • Huidig e-mailadres van je account: voer het e-mailadres in dat je momenteel voor NordVPN gebruikt.
    • Betaald bedrag: voer het bedrag in dat je hebt betaald de laatste keer dat je een betaling aan NordVPN hebt gedaan.
    • Methode: selecteer de manier waarop je je laatste betaling hebt gedaan (zoals creditcard of PayPal) en voer eventuele andere vereiste gegevens in.
    • Betaaldatum: kies de exacte datum van je laatste betaling.
    • Heb je een NordLocker- of NordPass-account?: laat ons weten of je ook een account voor NordLocker of NordPass hebt.
    • Beschrijving (optioneel): voeg extra opmerkingen of verzoeken toe aan ons ondersteuningsteam.
    • Bijlagen (optioneel): voeg een foto toe van je laatste betaling om het proces te versnellen.
  1. Klik op de knop ‘Verzenden’ om te voltooien.

Ons klantondersteuningsteam neemt per e-mail contact met je op zodra de MFA-instellingen van je Nord Account opnieuw zijn ingesteld.