Protocol overschakelen naar OpenVPN UDP of TCP

Dit artikel is beschikbaar in het Engels, Deens, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Noors, Zweeds, Nederlands, Japans, Koreaans, Pools, Portugees-Braziliaans, Traditioneel Chinees, Fins, Vereenvoudigd Chinees en Russisch.

Sommige NordVPN-servercategorieën, die je onder Speciale Servers kunt vinden, zijn alleen beschikbaar als je OpenVPN UDP- of TCP-protocollen gebruikt.

Momenteel zijn deze categorieën Dedicated IP, Double VPN en een deel van onze Obfuscated servers. Dit artikel bevat een lijst met instructies voor het overschakelen van je verbindingsprotocol op verschillende platforms.