pfSense instellen met NordVPN

Wat is pfSense en hoe gebruik je dit met NordVPN?

pfSense is een open source besturingssysteem dat als router of firewall kan worden gebruikt. Je moet het OpenVPN-protocol gebruiken om NordVPN op bepaalde versies van pfSense in te stellen. Volg deze instructies om NordVPN in te stellen op pfSense:

Zodra je klaar bent, heb je een veilige VPN-pfSense-verbinding.

Is OpenVPN op pfSense gratis?

Ja, het instellen van pfSense met OpenVPN kost niets extra. Je hebt alleen een actief NordVPN-abonnement nodig.

Is OpenVPN van pfSense veilig?

Ja, OpenVPN is een van de veiligste protocollen.

Welke versie van OpenVPN gebruikt pfSense?

pfSense gebruikt OpenVPN-versie 2.4 en nieuwer.