Hoe krijg je de nieuwste versie van de NordVPN-app op macOS?

Hoe kan ik de nieuwste versie van NordVPN op macOS krijgen?

Door deze drie eenvoudige stappen te volgen, kun je beginnen met het gebruik van de meest up-to-date app-versie:

1. Verwijder de vorige NordVPN-applicaties zoals weergegeven in deze handleiding (het kan zijn dat beide versies zijn geïnstalleerd, zorg er dus voor dat je ze allebei verwijdert): https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mh35835/mac .
  2. Download de nieuwste applicatieversie door hier te klikken.
  3. Volg deze handleiding om de app te installeren: https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19456281201041-Installing-NordVPN-application-on-macOS

Waarom zou ik de nieuwste versie moeten krijgen?

Voor de beste VPN-verbindingskwaliteit en de nieuwste NordVPN-functies raden we aan om de meest recente NordVPN macOS-versie te gebruiken. Je kunt deze NordVPN-versie downloaden voor macOS 10.5 (Catalina) en nieuwere versies. Download deze versie voor macOS 10.12 (macOS Sierra), 10.13 (macOS High Sierra) of 10.14 macOS Mojaveen geniet van de volgende functies:

Voor gebruikers met macOS 10.12 en latere versies raden we de nieuwste NordVPN-applicatieversie (App Store) aan die deze extra functies biedt: