Hoe maak je op macOS verbinding met je dedicated IP?

Deze handleiding laat je zien hoe je het door jou gekochte en toegekende dedicated IP-adres kunt vinden en ermee verbinding maakt. Lees hier meer over de functie dedicated IP.

De servercategorie Dedicated IP is alleen beschikbaar met de protocollen OpenVPN (UDP) en OpenVPN (TCP).

1. Zorg ervoor dat je het protocol OpenVPN (UDP) of OpenVPN (TCP) hebt ingeschakeld. Je kunt hier instructies vinden over het schakelen tussen verbindingsprotocollen.

2. Start de NordVPN-applicatie en zoek de categorie Speciale servers aan de rechterkant.

3. Plaats de muisaanwijzer op de categorie Dedicated IP en klik op het menu met de drie stippen. Selecteer je toegekende dedicated IP-server.

Gebruik anders de zoekbalk die zich in de linkerbovenhoek van het applicatievenster bevindt:

Houd er rekening mee dat je e-mail wordt gekoppeld aan dat dedicated IP-adres.