Wat is jullie restitutiebeleid?

Dit zijn de basisvoorwaarden voor restitutie en annulering van onze 30-daagse geldteruggarantie.

"... als je niet tevreden bent met onze Diensten, kun je het Abonnement opzeggen en een terugbetaling aanvragen binnen 30 dagen na je aankoop van onze Diensten ('Geldteruggarantie'). Houd er rekening mee dat Abonnementen alleen kunnen worden terugbetaald op basis van de Geldteruggarantie na de eerste aankoop. Zodra een Abonnement is verlengd, kan het niet worden terugbetaald op basis van de Geldteruggarantie, tenzij de toepasselijke wetgeving anders bepaalt."

Deze en andere voorwaarden van onze dienst zijn te vinden in onze servicevoorwaarden.

Hier zijn onze instructies voor het annuleren van automatische verlenging van betalingen.

Een restitutie aanvragen

Om een terugbetaling voor je betaling aan te vragen, neem je contact op met ons klantenondersteuning via live chat op support.nordvpn.com en geef je aan dat je wilt dat we je betaling terugbetalen.

1. Je ontvangt een link naar je Nord Account-dashboard. Volg de link en verifieer dat jij het bent die toegang probeert te krijgen tot het account.

2. In het volgende venster zie je welke betalingen in aanmerking komen voor een terugbetaling. Voor dergelijke betalingen is een knop Terugbetaling beschikbaar. Om verder te gaan, klik je op Terugbetaling (Refund).

Houd er rekening mee dat niet alle betalingen in aanmerking komen voor terugbetalingen en dat er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, afhankelijk van waar je het abonnement hebt gekocht:
    • Apple App Store: abonnementen die via de Apple App Store zijn gekocht, zijn onderworpen aan het terugbetalingsbeleid van Apple. We kunnen geen terugbetalingen doen voor betalingen via de Apple App Store. Neem voor hulp rechtstreeks contact op met Apple via Apple-ondersteuning.

• Amazon App Store: als je je abonnement via de Amazon App Store hebt gekocht, neem dan rechtstreeks contact op met Amazon voor hulp via Amazon-ondersteuning.

• Google Play Store: terugbetalingen voor betalingen via de Google Play Store kunnen worden aangevraagd via de klantenservice van NordVPN, op voorwaarde dat ze binnen de hierboven beschreven terugbetalingsvoorwaarden vallen. Als de betaling in de afgelopen 48 uur is gedaan, kun je bovendien rechtstreeks vanuit je Google Play-account een terugbetaling aanvragen. Ga voor meer informatie naar Google Play-ondersteuning.

Retailers of resellers: als je een abonnement buiten de NordVPN-website hebt gekocht (bijvoorbeeld in een fysieke winkel, online winkel of marktplaats zoals BestBuy of StackSocial), neem dan rechtstreeks contact op met de retailer over de terugbetaling.
  •
  1. Selecteer in het volgende venster de reden voor het annuleren van de service en het aanvragen van een terugbetaling. Je feedback is van onschatbare waarde, omdat deze ons helpt verbeterpunten aan te wijzen en voor een betere ervaring voor al onze gebruikers zorgt.
    Zodra je klaar bent, klik je op Verzenden en Doorgaan (Submit and Continue).

2. Je ziet je terugbetalingsoverzicht. Je kunt dit bevestigen door op Terugbetaling (Refund) te klikken.

3. Nadat je het verzoek hebt ingediend, ontvang je een bevestigingsmail waarin staat dat je terugbetaling is aangevraagd (refund has been ordered).

4. Je zou nu de terugbetalingsstatus voor je betaling moeten zien als Terugbetaling in behandeling. Je aanvraag is ontvangen en wordt momenteel verwerkt. Dit proces kan tot een paar uur in beslag nemen.

5. Zodra de terugbetaling is voltooid, verandert de terugbetalingsstatus op je dashboard in Terugbetaald (Refunded) en ontvang je een bevestigingsmail. Houd er rekening mee dat het, afhankelijk van je betaalmethode, tot tien werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening staat. Als er een fout is opgetreden of als je andere vragen hebt, neem dan rechtstreeks contact op met onze klantenondersteuning.