Sådan annullerer du tilbagevendende betalinger

Denne vejledning viser dig, hvordan du annullerer den automatiske fornyelse af dit faste abonnement. Når du annullerer den automatiske fornyelse, bliver du ikke automatisk opkrævet betaling på en efterfølgende faktureringsdato. Hvis du ønsker at modtage en tilbagebetaling, bedes du læse vores artikel om NordVPN's tilbagebetalingspolitik.

Du kan følge de samme trin for at annullere dine NordPass-, NordLocker-, Dedicated IP- ellerabonnementspakker.

Slå den automatiske fornyelse af dit abonnement fra:

1. Gå til din Nord Account, log ind og åbn afsnittet om Fakturering
  2. Gå til fanen Abonnementer.
  3. Klik på Annuller ved siden af Automatisk fornyelse.
  4. Vælg Annuller automatisk fornyelse.

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Du modtager en bekræftelses-e-mail til din registrerede e-mailkonto, hvis det lykkes.

Google Play: Tjek Google Play supportartikel om opsigelse af automatisk fornyelse af abonnement.
Apple App Store: Tjek Apple-supportartiklen om automatisk opsigelse af abonnement.
Amazon App Store: Tjek Amazon supportartikel om opsigelse af automatisk fornyelse af abonnement.