Manuel opsætning af OpenVPN-forbindelse på iPad/iPhone

Bemærk: Hvis du bruger iOS 13 eller nyere, skal du følge denne vejledning.

OpenVPN er en populær protokol, som vores specialservere bruger til at give ekstra funktionalitet. Dette er en alternativ forbindelsesmetode, når du har problemer med den indbyggede NordVPN-app til iOS. Sådan konfigurerer du din iOS-enhed til denne forbindelsesmetode:

1. Gå til App Store på din iPad/iPhone.
  2. Tryk på Søg.
  3. Skriv openvpn forbind i søgefeltet.
  4. Tryk på installationsknappen.

5. Indtast dine adgangsoplysninger til iTunes, og tryk på OK.

6. Når appen er installeret, skal du downloade OVPN-konfigurationsfilen her: https://nordvpn.com/da/servers/tools/. Sørg for at bruge Safari.

7. Vælg Åbn i OpenVPN.

8. Indtast dine NordVPN-serviceoplysninger, vælg at gemme adgangskoden i en nøglering, og tryk på TILFØJ i øverste højre hjørne.

Du kan finde dine NordVPN-serviceoplysninger (brugernavn og adgangskode) i kontrolpanelet i Nord Account. Kopier adgangsoplysningerne ved at bruge knappen "Kopier" i højre side.

9. Du vil se et pop-up-vindue, der beder om tilladelse til at tilføje OpenVPN til dine VPN-konfigurationer. Klik på Tillad.

10. Tryk på vippekontakten for at oprette forbindelse til VPN.

11. Det er alt! Du er nu forbundet til VPN.

12. For at ændre en server skal du afbryde forbindelsen til den aktuelle server ved at trykke på vippekontakten ved siden af den og aktivere en anden importeret profil.

13. For at afbryde forbindelsen skal du trykke på den samme knap, som du brugte til at oprette forbindelse.