Hvad er omfattet af jeres pengene-tilbage-politik

Vores 30 dages fortrydelsesret kan du finde i vores servicevilkår.

"...du kan annullere abonnementet og anmode om tilbagebetaling inden for tredive (30) dage efter dit køb af vores tjenester ("tilbagebetalingsgaranti"). Bemærk, at abonnementer kun kan refunderes på grundlag af tilbagebetalingsgarantien efter det første køb. Når et abonnement er fornyet, kan det ikke refunderes på grundlag af tilbagebetalingsgarantien, medmindre den gældende lovgivning bestemmer andet.

Bemærk: Husk, at vi ikke kan udstede tilbagebetaling for køb foretaget via Apples App Store. Du kan dog kontakte App Store-support for at få en tilbagebetaling.

For at modtage en tilbagebetaling, bedes du kontakte vores kundesupport.