Vær sikker på, at din konto er aktiv

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til vores servere, bør du først sikre dig, at din konto er aktiv, da det er den mest almindelige årsag til dette problem.

Sådan kan du gøre det:

1. Sørg for at bruge den korrekte adgangskode.

Besøg Nord Account-siden, og prøv at logge ind der. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få den igen ved at følge disse trin.

2. Sørg for, at din konto er aktiv.

Gå til Nord Account-siden, og kontroller status for din konto. Under NordVPN-tjenesten bør du se status: aktiv (Active).

Min konto vises som inaktiv. Hvorfor?

Det er normalt, at en konto midlertidigt forbliver inaktiv, fordi betalingen skal behandles. Den tid, det tager at behandle betalingen, varierer fra tjeneste til tjeneste. For mere information kan du tjekke denne artikel.

Min konto er aktiv. Hvad så?

I dette tilfælde skal du vende tilbage til fejlfindingsartiklen, du kom fra, og fortsætte med resten af de trin, der er angivet der.