Installation af NordVPN (App Store-version) på macOS

Denne artikel vil hjælpe dig med at opsætte NordVPN applikationen på din Mac og oprette forbindelse til en VPN-server.

Bemærk: NordVPN-appen (App Store) er kompatibel med macOS 10.15 og nyere versioner.

Indholdsfortegnelse:

Download og installation

Opsætning af applikationen

Tilslutning til servere

Menu med NordVPN-funktioner

Indstillinger for NordVPN-præferencer

Download og installation

1. Gå til NordVPN-appsiden i App Store, eller klik på download App Store-versionen af NordVPN på vores downloadsside:
  2. Du skal acceptere, at du vil åbne App Store.
  3. Når App Store starter, skal du klikke på den blå Hent-knap og vælge at installere appen.
  4. Når overførslen er færdig, skal du trykke på knappen Åbn.

Opsætning og brug af applikationen

1. Åbn din Launchpad, og klik på NordVPN-ikonet.
  2. Du kan logge ind ellertilmelde dig i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Du vil blive omdirigeret til din Nord Account.

For at logge ind skal du indtaste din registrerede e-mailadresse og adgangskode. Du kan også logge ind med din Google-konto eller dit Apple-id eller ved at indtaste en kode.

Hvis du er en ny bruger, du skal oprette en Nord Account ved at indtaste din e-mailadresse og andre nødvendige oplysninger.

4. Når du har gennemført ovenstående trin, bliver du bedt om at åbne NordVPN-appen. Accepter altid at tillade Nord Account og give adgang til appen.

5. Efter et vellykket login vil du se NordVPN-startskærmen.

Her kan du finde NordVPN-servere og navigere i selve kortet, søgelinjen eller specialsektionen.

Sådan opretter du forbindelse til servere

1. Knappen Forbind hurtigt i øverste højre hjørne forbinder dig automatisk til en server.

2. Hvis du vil oprette forbindelse til en specifik server, kan du klikke på søgefeltet i øverste venstre hjørne i appen. Indtast et land, en kategori eller et specifikt servernummer (f.eks. Canada #1224) for at finde det, du har brug for.

3. Alle servere i venstre sidepanel er sorteret efter land og special.

For at oprette forbindelse til en specialserver skal du holde markøren over en af kategorierne under Specialservere og klik på de tre prikker for at vælge et land.

4. For at forbinde til et bestemt land, skal du klikke på det.

Menu med NordVPN-funktioner

Kort

• Kort - Her kan du finde og navigere på NordVPN-servere i selve kortet, søgefeltet eller specialsektionen

Threat Protection

• Threat Protection er en særlig NordVPN-funktion, der automatisk blokerer annoncer, trackere og webadresser med malware. Det sletter også malware under downloads. Threat Protection fungerer uden en aktiv VPN-forbindelse. Få mere at vide om Threat protection.

Meshnet

Dark Web Monitor

• Dark Web Monitor scanner internettet for eventuelle legitimationslækager forbundet med din registrerede NordVPN-e-mailadresse.

Forudindstillinger

Forudindstillinger giver dig mulighed for at indlæse et bestemt sæt konfigurationer, herunder servernummer, type, protokol og mere. Du kan konfigurere dine indstillinger til at opleve en uforstyrret session, for eksempel, så en streamingtjeneste eller et spil indlæses med det samme!

Hvordan opretter man forudindstillinger?

Start på indstillingssiden. Du kan enten redigere en eksisterende forudindstilling eller oprette en ny ved at klikke på Tilføj ny.

Lad os bygge den fra bunden. Når du har trykket på Tilføj ny, vil du få vist en menu med de indstillinger, du kan bruge. Giv forudindstillingen et navn. Vælg derefter blandt de tilgængelige VPN-protokoller. Hvis du ændrer standardindstillingen Brug anbefalet, vil du være i stand til at ændre servertype. Her kan du indstille en specialserver eller en hvilken som helst almindelig server som din type.

Afhængigt af serverens tilgængelighed kan du også vælge at vælge et bestemt område.

Endelig kan du tilføje enten en webside eller en app til forudindstillingen. Den vises under det forudindstillede navn på startskærmen.

Hvis du trykker på knappen Tilføj link, vises et felt for webadressen på det websted, du gerne vil have nem adgang til. Når du har indsat URL'en, skal du trykke på Enter for at registrere den. Når du er færdig, skal du trykke på Gem forudindstilling, hvorefter den føjes til startskærmen.

Statistik

• Statistik viser dig flere oplysninger om din forbindelse.

Indstillinger

For at ændre appindstillingerne og finde forskellige funktioner skal du klikke på tandhjulsikonet i appens nederste højre hjørne

• Fanen Indstillinger viser NordVPN-appindstillingerne.

hurtig hjælp

• Her kan du finde dine forbindelseslogfiler, blive dirigeret til vores hjælpecenter eller vores kundesupport-e-mail.

NordVPN-indstillinger

Generelt

• Start appen ved computeropstart — Skift for at åbne NordVPN-appen automatisk, hver gang du tænder for din enhed.
  • VPN-protokol — Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge mellem 3 forskellige forbindelsesprotokoller (OpenVPN UDP, OpenVPN TCP og NordLynx).
  • Hjælp os med at blive bedre – gør NordVPN bedre ved at sende os aggregerede, anonyme data.

Automatisk tilslutning

• Når du bruger et netværk, der ikke er tillid til — Skift til automatisk at oprette forbindelse til et VPN, når du har forbindelse til et netværk, der ikke er føjet til en liste over netværk, der er tillid til.
  • Opret forbindelse til — du kan vælge et bestemt land fra listen.
  • Det aktuelle netværk – Viser det netværk, du i øjeblikket er forbundet til.
  • Netværk, der er tillid til — Du bliver ikke automatisk forbundet til et VPN, mens du er på et Wi-Fi-netværk, der er tillid til.

Kill Switch

Udseende

• Indstillinger for Udseende giver dig mulighed for at føje et program til din dock og menulinjen. Det giver dig også mulighed for at vælge mellem mørk og lys tilstand.

Andre apps

• Fanen Andre apps introducerer andre produkter fra Nord Security. Samt en QR-kode, der kan scannes, og som direkte fører dig til download af NordVPN-mobilappen.

Konto