Aktivering af Threat Protection på macOS

Hvad er Threat Protection?

Threat Protection er en avanceret funktion, der kan fås med udvalgte NordVPN-abonnementer. Den forhindrer indlæsning af reklamer, trackere og skadelige webadresser – og blokerer malware-inficerede filer under downloads. Threat Protection fungerer endda uden en aktiv VPN-forbindelse.

Hvordan bruger man Threat Protection på macOS?

Threat Protection fås kun med udvalgte NordVPN-abonnementer.

For at bruge Threat Protection på din macOS-enhed skal du følge disse trin:

1. Download NordVPN's macOS-version.
  2. Log på NordVPN-appen.
  3. Klik på skjold-ikonet i menuen i venstre side, og aktiver Threat Protection.

Hvis du allerede har NordVPN på macOS, men ikke kan finde Threat Protection, bruger du sandsynligvis App Store-versionen. I så fald skal du følge vejledningen herunder:

1. Fjern NordVPN-appen fra din enhed. Sådan gør du det: https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mh35835/mac.
  2. Download NordVPN's macOS-version fra vores hjemmeside.

Konfigurering af Threat Protection på macOS

1. Åbn NordVPN-applikationen, og klik på skjoldikonet i venstre sidebjælke.

2. Klik på Slå til under fanen Oversigt.

3. Du ser nu et vindue med trinene til aktivering af Threat Protection. Klik på Åbn systemindstillinger.

Bemærk: Hvis Threat Protection-udvidelsen endnu ikke er aktiveret, vil et vindue informere dig om, at udvidelsen er blokeret:

Klik på Åbn systemindstillinger.

Alternativt kan du gøre det manuelt ved at klikke på Apple-menuen i øverste venstre hjørne og klikke på Systemindstillinger .... På macOS Monterey og ældre versioner: Åbn indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.

4. Når du er i systemindstillinger, skal du gå til privatliv og sikkerhed og klikke på tillad under systemsoftware fra applikationen "NordVPN" blev blokeret fra at blive indlæst:

5. Bekræft denne handling ved at indtaste din computers adgangskode og klikke på opdater indstillinger.

6. Gå tilbage til onboarding-siden, og klik på fortsæt.

7. Vælg, om du vil have Threat Protection til at foretage en dyb scanning af filer for malware. Du kan lukke dette vindue.

8 (1).png

Du har nu aktiveret Threat Protection til NordVPN på macOS.

8. Hvis du vil sætte Threat Protection eller deaktivere den, skal du klikke på knappen pause og vælge den mulighed, du foretrækker.

Aktivering af dyb scanning for malware i filer

Vi anbefaler, at du aktiverer dyb scanning af filer for at beskytte dine enheder mod malware. Der er et par måder at gøre det på:

1. I NordVPN's onboarding-widget skal du markere dyb scanning af filer for malware og klikke på åbn systemindstillinger.

Gå til systemindstillinger > privatliv og sikkerhed > fuld diskadgang og klik på ikonet ved siden af NordVPN Threat Protection.

Hvis du bruger macOS Monterey eller en ældre version, skal du gå til sikkerhed og privatliv, vælge fuld diskadgang i venstre panel og klikke på låseikonet i bunden.

5 (1).png

Du har konfigureret funktionen dyb scanning.

For at slå dyb scanning for malware til skal du gå til NordVPN-appen  >  Threat Protection > indstillinger og klikke på knappen ud for cloudbaseret trusselsdetektion.

Du har aktiveret dyb scanning af filer for at finde malware.