Hvordan får jeg den nyeste version af NordVPN-appen på macOS?

Hvordan kan jeg få den nyeste version af NordVPN på macOS?

Ved at følge disse tre enkle trin kan du begynde at bruge den mest opdaterede appversion:

1. Afinstaller de tidligere NordVPN-applikationer som vist i denne vejledning (begge versioner er muligvis installeret, så sørg for at slette dem begge): https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mh35835/mac .
  2. Hent den nyeste version ved at klikke her.
  3. Følg denne vejledning for at installere appen: https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19456281201041-Installing-NordVPN-application-on-macOS

Hvorfor bør jeg få den nyeste version?

Vi anbefaler at du bruger den nyeste version af NordVPN macOS for at få den bedste VPN-forbindelseskvalitet og de nyeste NordVPN-funktioner. Du kan downloade denne NordVPN-version til macOS 10.5 (Catalina) og nyere versioner. Til macOS 10.12 (macOS Sierra), 10.13 (macOS High Sierra) eller 10.14 macOS Mojave skal du downloade denne version og nyde godt af følgende funktioner:

Til brugere, der har macOS 10.12 og nyere versioner, anbefaler vi den nyeste version af NordVPN-applikationen (App Store), der tilbyder disse ekstra funktioner: