Tilpas konfigurationen af dit operativsystem

1. Tilføj undtagelser for NordVPN.exe, nordvpn-service.exe og openvpn-service.exe i din firewall.

Hvis du bruger Windows firewall, skal du tilføje følgende 6 regler.

2. Tilføj undtagelser for NordVPN.exe, nordvpn-service.exe og openvpn-nordvpn.exe i dit antivirusprogram.

Du kan normalt finde denne mulighed i indstillingerne for applikationen.

3. Tjek, om du har alle de seneste Windows-opdateringer installeret på din maskine, da nogle manglende sikkerhedsopdateringer kan forårsage forbindelsesproblemer.

Klik på dette link for at se, hvordan du kan tjekke Windows for opdateringer.

4. Skift den konfigurerede DNS :

• Gå til Kontrolpanel > Netværks- og delingscenter > Skift adapterindstillinger
  • En af de lokale forbindelser har undernavnet TAP-NordVPN Windows Adapter v9.Højreklik på den, og vælg Egenskaber.
  • På listen, der vises, skal du klikke på Internet Protocol Version 4 og derefter Egenskaber.
  • Vælg Brug følgende DNS-adresser, og tilføj vores DNS-adresser: 103.86.96.100 og 103.86.99.100.

5. Tøm din netværksstak:

Indtast disse kommandoer i din administratorkommandoprompt én efter én (her er en vejledning til, hvordan man starter kommandoprompten som administrator):

ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
netsh winsock reset
netsh interface ipv4 reset
netsh interface ipv6 reset
netsh winsock reset catalog
netsh int ipv4 reset reset.log
netsh int ipv6 reset reset.log

Genstart din computer, og kontroller, hvis problemet fortsætter.