Hvordan kan jeg kontakte NordVPN's kundesupport?

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk og spansk.

Du kan få support via chat og e-mail. Kontakt os enten ved at trykke på chat-knappen i slutningen af denne artikel, eller ved at skrive til os på support@nordvpn.com

Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder support via telefon. Til gengæld vil vores medarbejdere give dig effektiv support over de to andre kommunikationskanaler.

Vi har tre kundesupportteams:

1. Generel info: Generel information om NordVPN-tjenesten og funktioner. Hjælp til opsætning af enheder og sikker adgang til streamingwebsites.
  2. Fakturering: Hjælp til NordVPN-abonnementer, -konti, -betaling og spørgsmål ang. dedikerede IP-adresser.
  3. Forbindelse: Hjælp til opsætning af router. Avanceret forbindelsesfejlfinding. Hjælp med tilslutning i lande med internetrestriktioner.

Hvis chat- og e-mail-knapperne ikke virker, kan din annonceblokering være synderen. Prøv at deaktivere din adblockerudvidelse/-software for vores website.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på adgangsoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass . Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden.