Hvordan kan jeg ændre min registrerings-e-mailadresse

For at ændre den e-mailadresse, du registrerede din NordVPN-konto med, skal du udfylde formularen til anmodning om ændring af e-mailadressen. Hvis du ikke kan åbne formularen, bedes du kontakte vores supportteam.

Bemærk: Denne ændring vil gælde for alle Nord Security-tjenester, herunder NordLocker og NordPass.

Følg instruktionerne nedenfor for at ændre din registrerede e-mailadresse.

1. Åbn NordVPN's formular til anmodning om ændring af e-mailadresse.
  2. Udfyld de felter, der er angivet nedenfor. Disse oplysninger er nødvendige for at sikre, at ingen foretager uautoriserede ændringer på din konto.
    • Kontoens nuværende e-mailadresse: Indtast den e-mailadresse, du i øjeblikket bruger til NordVPN.
    • Kontakt-e-mail (valgfrit): Hvis du ønsker det, kan du angive en anden e-mailadresse til NordVPN-support til at kontakte dig angående de ændringer, du foretager.
    • Betalt beløb: Indtast det beløb, du betalte, sidste gang du foretog en betaling til NordVPN.
    • Metode: Vælg den måde, hvorpå du foretog din sidste betaling (f.eks. kreditkort eller PayPal), og indtast eventuelle andre nødvendige oplysninger.
    • Betalingsdato: Vælg den nøjagtige dato for din sidste betaling.
    • Ønsket e-mailadresse eller brugernavn: Indtast den nye e-mailadresse, du vil bruge til din NordVPN-konto.
    • Har du en NordLocker- eller NordPass-konto? Lad os vide, om du også har en konto til NordLocker eller NordPass.
    • Beskrivelse (valgfrit): Tilføj yderligere kommentarer eller forespørgsler til vores supportteam.
    • Vedhæftede filer (valgfrit): Vedhæft et billede af din sidste betaling for at hjælpe med at fremskynde processen.
  1. Klik på knappen "Indsend" for at afslutte.

Vores supportteam kontakter dig inden for 24 timer efter din indsendelse af forespørgslen. Vi sender en besked til den e-mailadresse, der i øjeblikket er registreret på din NordVPN-konto (eller til "Kontakt-e-mailen", hvis du udfyldte dette felt på formularen).