NordVPN kan ikke forbinde på Mac

Der kan være flere grunde til, at du har problemer med at forbinde til NordVPN på din macOS-enhed. Disse omfatter problemer med din kontostatus eller appkonfiguration. Sådan kan du fejlfinde din forbindelse på macOS:

1. Du skal først tjekke, om der er problemer med din konto
  2. Dernæst kan du prøve at skifte til forbindelsesprotokollen TCP. Sådan gør du:
    1. Klik på knappen Indstillinger nederst til venstre i appen.

2. Vælg fanen Generelt. Under VPN-protokol skal du vælge protokollen OpenVPN (TCP).

3. Hvis det ikke afhjælper fejlen, kan du prøve at ændre dine DNS-servere til CloudFlare DNS (1.1.1.1 og 1.0.0.1) (BemærkDisse DNS-servere stilles ikke til rådighed af NordVPN, så de bør bruges efter eget skøn).
  4. Prøv desuden at bruge slørede servere. Du kan finde de slørede servere under afsnittet Specialservere, når du har skiftet til protokollen TCP.
  5. Der vises også et pop-op-vindue for nøgleringen, hvor du skal indtaste din systemadgangskode for at forbinde.

Hvis det ikke forsvinder efter at have klikket på "Tillad", eller hvis du heller ikke kan klikke på knappen "Tillad altid", skal du følge denne vejledning for at få låst op for denne nøglering:

Vær sikker online

Undgå onlinetrusler, del filer, og opret forbindelse til verdens største servernetværk. Beskyt dit privatliv med NordVPN.