De automatische verlenging van je abonnement uitzetten

Deze tutorial laat je zien hoe je de automatische verlenging van je abonnement uitzet. Zodra je de automatische verlenging uitzet, worden er niet meer automatisch kosten in rekening gebracht op een volgende factureringsdatum. Lees ons artikel over het restitutiebeleid van NordVPN als je een terugbetaling wilt ontvangen.

Je kunt dezelfde stappen volgen om je abonnement op NordPass, NordLocker, Dedicated IPof je bundelabonnement op te zeggen.

Volg deze stappen om de automatische verlenging van je abonnement uit te zetten:

1. Ga naar je Nord Account, log in en open het gedeelte Facturering
  2. Ga naar het tabblad Abonnementen.
  3. Klik op Annuleren naast Automatisch verlengen.
  4. Kies Automatische verlenging annuleren.

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Je ontvangt een bevestigingsmail op je geregistreerde e-mailaccount als het gelukt is.

Google Play Store: bekijk het hulpartikel van Google Play over het uitzetten van automatische verlenging van abonnementen.
Apple App Store: raadpleeg het Apple-hulpartikel over het uitzetten van automatische verlenging van abonnementen.
Amazon App Store: bekijk het hulpartikel van Amazon over het uitzetten van automatische verlenging van abonnementen.