Hoe koop ik een Eigen IP-adres

In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je een dedicated IP van NordVPN kunt kopen. Houd er rekening mee dat je een actief NordVPN-abonnement moet hebben om een dedicated IP te gebruiken.

Belangrijk: als je een dedicated IP van NordVPN aanschaft, wordt je e-mailadres aan dat IP-adres gekoppeld. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een dedicated IP-adres als nieuwe NordVPN-gebruiker

Je kunt bij het afrekenen een dedicated IP-adres toevoegen wanneer je je eerste NordVPN-abonnement koopt.

1. Ga naar de prijzenpagina van NordVPN.
  2. Selecteer je gewenste abonnement en de duur ervan.
  3. Zoek bij het afrekenen Dedicated IP onder Extra services toevoegen (optioneel) en klik op Toevoegen.

4. Voltooi de aankoop en maak je Nord Account aan.
  5. Open je Nord Account en stel je dedicated IP-locatie in.

Zo krijg je een dedicated IP-adres als je een bestaande NordVPN-gebruiker bent

Een dedicated IP-adres kopen met je Nord-account

Als je al een actief NordVPN-abonnement hebt, kun je onze dedicated IP-service kopen door deze stappen te volgen:

1. Log in op je Nord Account.
  2. Ga naar het tabblad NordVPN en selecteer Dedicated IP kopen.

3. Kies het abonnement dat het beste bij jou past.
  4. Vul alle vereiste betalingsgegevens in en selecteer Doorgaan
  5. Stel je dedicated IP in op je Nord Account-dashboard.

Een dedicated IP-adres kopen met de Windows-app van NordVPN

Als je een dedicated IP wilt kopen met de NordVPN-applicatie voor Windows, volg dan deze stappen:

1. Klik in het hoofdscherm van de Windows NordVPN-app op het wereldbolpictogram in de linkerzijbalk en selecteer Meer verbindingsopties.

NordVPN map navigating to buy dedicated IP in windows app.png

2. Klik op Speciale servers.

Specialty servers in NordVPN app when trying to boy dedicated IP.png

3. Klik op het tabblad Dedicated IP.

purchasing dedicated ip for NordVPN on Windows.png

4. Klik op Dedicated IP kopen in het volgende scherm. Je wordt naar je Nord Account geleid om het gewenste dedicated IP-abonnement te selecteren.

buying dedicated ip for NordVPN on Windows app.png

5. Vul alle vereiste betalingsgegevens in en klik op Doorgaan
  6. Stel je dedicated IP in op je Nord Account-dashboard.

Een dedicated IP-adres kopen met de macOS-app van NordVPN

Je kunt deze aankoopmethode alleen gebruiken als je de NordVPN macOS-app hebt gedownload van de NordVPN-website. Als je dat niet hebt gedaan, kun je nog steeds een dedicated IP kopen met je Nord Account

Voordat je een dedicated IP in je macOS NordVPN-app kunt kopen, moet je overschakelen naar het protocol OpenVPN (UDP) of OpenVPN (TCP). Volg vervolgens deze stappen:

1. Klik in het hoofdscherm van de macOS NordVPN-app op het wereldbolpictogram in de linkerzijbalk en scrol naar beneden naar het gedeelte Speciale servers.

Go to NordVPN map to buy dedicated IP on macOS.png

2. Klik op het tabblad Dedicated IP.

purchasing dedicated ip for NordVPN on macOS.png

3. Klik op Dedicated IP kopen in het volgende scherm. Je wordt naar je Nord Account geleid om het gewenste dedicated IP-abonnement te selecteren.

buying dedicated ip for NordVPN on macOS app.png

4. Vul alle vereiste betalingsgegevens in en klik op Doorgaan
  5. Stel je dedicated IP in op je Nord Account-dashboard.

Het gebruik van een dedicated IP-adres in landen met internetbeperkingen

Vanwege de verminderde toegankelijkheid van de service, kun je problemen ondervinden om je dedicated IP te laten werken wanneer je verbinding maakt vanuit landen met internetbeperkingen. Raadpleeg onze gids voor het tot stand brengen van een succesvolle verbinding met NordVPN vanuit landen met internetbeperkingen.

Veelgestelde vragen

Hoeveel dedicated IP-adressen kunnen met één NordVPN-account worden gebruikt?

Je kunt een willekeurig aantal dedicated IP-adressen kopen, maar houd er rekening mee dat je NordVPN-account beperkt is tot tien gelijktijdige verbindingen.

Hoe koop je extra dedicated IP's?

Je kunt extra dedicated IP-adressen kopen met een speciale couponcode. Met deze coupon kun je een nieuw NordVPN-account aanmaken terwijl je alleen voor de dedicated IP-functie betaalt. Omdat je echter nog steeds een actief NordVPN-abonnement nodig hebt om het dedicated IP te gebruiken, helpen onze medewerkers van de klantenservice je het dedicated IP-adres naar je hoofdaccount over te zetten.

Dit moet je doen om extra dedicated IP-adressen aan te schaffen:

1. Pas de couponcode "norddedicatedip" toe op je bestelling en selecteer het NordVPN-abonnement voor 1 jaar.
  2. Voer een e-mailadres in voor het tijdelijke NordVPN-account (anders dan je hoofdaccount).
  3. Voltooi de aankoop. Je zou nu twee NordVPN-accounts moeten hebben.
  4. Neem contact op met ons ondersteuningsteam en geef ze de e-mailadressen van beide NordVPN-accounts door, waarbij je aangeeft welke je hoofdaccount is.
  5. Geef je dedicated IP-locatie op.

Opmerking: nadat je je gewenste dedicated IP-locatie hebt opgegeven, kan het tot drie werkdagen duren om je dedicated IP-adres van NordVPN in te stellen. Je dedicated IP-abonnement begint echter te lopen op de datum van aankoop.

Wat moet je doen na de aankoop van een dedicated IP?

Na aankoop moet je je dedicated IP-adres instellen in Nord Account.