Jag kan inte göra en betalning

Betalningar kan misslyckas av olika anledningar. Här är några tips som du kan ha nytta av.

Kreditkort

För att undvika flera debiteringar eller tillfällig reservation av pengar, gör inte upprepade försök att slutföra ett köp.

Du kan kontakta ditt kreditkortsföretag – de kommer sannolikt att ha information om den misslyckade transaktionen och statusen för ditt konto.

Om du har försökt göra en betalning med ett kreditkort, men ditt konto fortfarande inte är aktivt, finns det några vanliga orsaker:

• Otillräckliga medel. Kontrollera om ditt bankkonto har tillräckligt med pengar för att göra betalningen.
  • Felaktig information. Informationen du anger vid betalning måste matcha informationen på ditt kreditkort.
  • Utgånget kort . Kontrollera utgångsdatumet för ditt kort.
  • Bedrägeriupptäckt. Detta händer vanligtvis när du försöker göra en betalning medan du är ansluten till ett VPN eller när du använder en proxyserver. Att ha en ovanlig IP-adress (såsom en IP-adress tillhörande ett annat land än det där ditt kreditkort utfärdades) kan också vara orsaken.
  • Transaktionen avvisades av den utfärdande banken. Du kanske bör kontakta din bank och tillåta framtida betalningar till NordVPN.

Om du använder ett förbetalt kreditkort, registrera det online innan du använder det. Kontakta kortutgivaren om du har problem med att slutföra registreringen.

CoinPayments

Har du försökt göra en betalning med CoinPayments men ditt konto är fortfarande inaktivt? Din transaktion kanske inte har bekräftats i Coins nätverk ännu – ge det bara lite mer tid.

Din transaktion kan också ha löpt ut om det tog för lång tid att göra betalningen. Kontakta i så fall vårt supportteam, så hjälper vi dig gärna.