Hur lägger jag till en kupongkod?

Följ dessa steg för att använda en NordVPN-rabattkod:

1. Gå till vår prissida här.
  2. Välj en önskad prenumeration.
  3. Leta upp länken Har du en kupong? till höger på sidan, strax under "Summa".
  4. Tryck på Har du en kupong?, ange din kupongkod och tryck på Lägg Till:
  5. Nu kommer erbjudandet som motsvarar din NordVPN-kupongkod att tillämpas på ditt köp.
  6. Du kan fortsätta att betala genom att fylla i den nödvändiga informationen till vänster på sidan. Vid behov kan du följa en guide om hur du gör ett köp.

Du är klar!

Förresten! NordVPN erbjuder rabatter under vissa evenemang, till exempel på Black Friday och Cyber Monday. Se till att regelbundet besöka vår huvudsida för aktiva erbjudanden.