Kan jag installera NordVPN på min smart-TV eller spelkonsol?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, franska, tyska, italienska, danska, spanska, norska, nederländskajapanskakoreanska, polskabrasiliansk portugisiskatraditionell kinesiska och indonesiska.

Apple TV, Chromecast, Roku, och spelkonsoler så som Xbox stöder inte den inbyggda VPN-funktionaliteten. Men du kan fortfarande använda ett VPN för säkert spelande.

De flesta smart-TV-apparater stöder inte heller det, med undantag för Android-baserade TV-apparater. Om du har en Android-TV kan du ladda ner den tillhörande NordVPN-appen för den.

Det finns fyra sätt att installera ett VPN på övriga plattformarna: