Kan jag installera NordVPN på min smart-TV eller spelkonsol?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, franska, tyska, italienska, danska, spanska, norska, nederländskajapanskakoreanska, polskaportugisisk-brasiliansk och indonesiska.

Apple TV, Chromecast, Roku, och spelkonsoler så som Xbox stöder inte den inbyggda VPN-funktionaliteten. Men du kan fortfarande använda ett VPN för säkert spel.

De flesta smart-TV-apparater stöder inte heller det, med undantag för Android-baserade TV-apparater. Om du har en Android-TV kan du ladda ner den tillhörande NordVPN-appen för den.

Det finns fyra sätt att installera ett VPN på resten av plattformarna: