Kan jag installera NordVPN på min smart-TV eller spelkonsol?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, franska, tyska, italienska, danska, spanska, norska, nederländskajapanskakoreanska, polskabrasiliansk portugisiskatraditionell kinesiska och indonesiska.

Apple TV, Chromecast, Roku och spelkonsoler såsom Xbox stöder inte den inbyggda VPN-funktionaliteten. Men du kan fortfarande använda ett VPN för säkert spelande. De flesta smarta tv-apparater stöder det inte heller, med undantag för Android-baserade tv-apparater, men det finns fortfarande en lösning för att få ett VPN på tv-apparater. Om du har en Android-TV kan du ladda ner VPN för Android TV. För allt annat har vi tre ledande lösningar:

Tre sätt att installera ett VPN på smart-tv eller konsol

1. Installera ett VPN på din router. På så vis kommer din smart-TV, Apple TV, Chromecast, Roku eller spelkonsol att ha en VPN-anslutning via din router.
  2. Dela en trådlös VPN-anslutning från din Windows-dator.
  3. Dela en VPN-anslutning via en Ethernet-kabel från din Windows-dator.