Felsökning av anslutningsproblem i macOS

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, spanska, franska, japanska, koreanska, italienska, nederländska, polska, brasiliansk portugisiskajapanska och tyska.

Det finns flera anledningar till varför du kan ha problem med att ansluta till NordVPN på din macOS-enhet. Dessa inkluderar problem med din kontostatus eller appkonfiguration. För att felsöka finns det några saker du bör göra.

1. Klicka på inställningsknappen i det övre vänstra hörnet av appen.
  2. Välj fliken Allmänl (General).
  3. Under VPN-protokoll (VPN Protocol) väljer du OpenVPN-Protocol (TCP).
  • *Om det inte hjälper kan du försöka ändra dina DNS-servrar till CloudFlare DNS (1.1.1.1. och 1.0.0.1).
  • Försök dessutom att använda  Förtolkade servrar (Obfuscated Servers). Du kan hitta Förtolkade servrar i avsnittet Specialservrar (Specialty Servers) efter att du har bytt till TCP-protokollet.
*Observera att dessa DNS-servrar inte tillhandahålls av NordVPN och bör därför användas efter eget gottfinnande.

Kontrollera efter varje steg om problemet kvarstår. Om problemen fortfarande kvarstår, se till att kontakta vårt supportteam för en snabb lösning genom att trycka på antingen e-post- eller chattknappen nedan.

Glöm inte att använda ett starkt lösenord för ditt konto, då det hjälper dig att undvika credential stuffing-attacker och kommer att hålla ditt konto säkert.

Eftersom det inte är en lätt uppgift att generera och komma ihåg starka och säkra lösenord rekommenderar vi att du laddar ner vår gratis lösenordshanterare – NordPass. Den genererar automatiskt starka lösenord åt dig och lagrar dem säkert, vilket sparar tid eftersom du slipper återställa dem i framtiden. NordPass erbjuder en särskild macOS-app.