Återställ dina applikationspreferenser på macOS

För att återställa dina applikationsinställningar för NordVPN på macOS följer du dessa steg:

1. Stäng NordVPN-applikationen helt genom att högerklicka på NordVPN i docken och välj Avsluta.
  2. Öppna terminalen genom att trycka på Command + mellanslag och skriv "terminal" i sökfältet.
  3. Kör dessa kommandon i terminalen:

defaults delete com.nordvpn.osx-apple(om applikationen laddades ner från App Store)
    defaults delete com.nordvpn.osx(om applikationen laddades ner direkt från vår webbplats)

4. Öppna NordVPN-applikationen och kontrollera om problemet har lösts.