Autentiseringsproblem med Mac-appen

Det kan hända att du får det här meddelandet efter att du har försökt ansluta till NordVPN på macOS. Om NordVPN ber om autentiseringsinformation anger du ditt Mac-administratörslösenord och väljer Tillåt alltid. Gör det upp till 5 gånger om popup-fönstret visas igen.

Om popup-fönstret fortfarande visas följer du stegen nedan för att lösa problemet:

Vänligen avbryt popup-fönstret och prova att byta anslutningsprotokoll till OpenVPN (TCP). Det kan ändras i inställningarna i NordVPN-appen. Klicka här för en guide om hur du gör det. När du har bytt kan du prova att ansluta igen.

Om popup-fönstret fortfarande visas följer du stegen nedan för att lösa problemet:

1. Gå till NordAccount-sidans kontrollpanel.
  2. Leta upp uppgifterna för NordVPN-tjänsten i Kontrollpanelen (Dashboard) > NordVPN.
  3. Kopiera ditt lösenord för tjänsten.
  4. Klistra in det i lösenordsfältet i VPN-anslutningens popup-fönster.
  5. Välj OK.
  6. Andra popup-fönster kan visas. Acceptera dem. Om du blir ombedd att ange nyckelringens lösenord (t.ex. popup-fönstret för neagent) anger du ditt administratörslösenord för macOS och väljer Tillåt alltid.