Dela en trådlös VPN-anslutning (Windows-dator)

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är ett smart sätt att skydda din integritet på nätet, oavsett om du använder din telefon, surfplatta eller dator. Du kan läsa mer om VPN-anslutning här . Men om du har en enhet som är inkompatibel med VPN och inte stöder några VPN-protokoll kan du ansluta den till ett VPN via wifi.

Här är handledningar om hur du gör det på din Windows-dator (välj en beroende på versionen av ditt operativsystem):