Det gick inte att nå NordLynx-adaptern

Om du får ett meddelande som"Det gick inte att nå NordLynx-adaptern" eller "NordLynx-adaptern kan inte nås" behöver du göra följande:

Installera om NordLynx/TUN-nätverksadaptern.

1. Högerklicka på startknappen och välj Enhetshanterare.

2. I enhetshanteraren öppnar du avsnittet Nätverksdapter, högerklickar på NordLynx-tunnel och sedan Avinstallera enhet.

3. Öppna nu Kontrollpanelen (Win 7: tryck på Start-knappen och leta upp den på höger sida; Win 8.1+ klicka på Start-knappen och skriv in "Kontrollpanelen"). Där klickar du på " Avinstallera ett program" under avsnittet Program.

4. Leta upp NordVPN network TUN och avinstallera den.

5. Därefter startar du om din enhet. När den är påslagen igen laddar du ner de nya TUN-drivrutinerna från en av länkarna nedan och går igenom installationen. När detta är klart provar du att ansluta.

Klicka här för TUN-drivrutiner för Windows 7 eller 8.1.

Klicka här för TUN-drivrutiner för Windows 10.

Om detta inte löser ditt problem kan du kontakta vår kundtjänst: https://nordvpn.com/contact-us/