Dela VPN via en mobil hotspot på Windows 10

1. Gå till Inställningar > Nätverk och internet > Mobil hotspot.
  2. Välj Wi-Fi och aktivera Mobil hotspot:
  3. Gå till Inställningar > Nätverk och internet > Ändra adapteralternativ:
  4. Högerklicka på TAP-NordVPN Windows Adapter och välj Egenskaper:

Obs: Efter att ha justerat adaptern måste du byta till motsvarande protokoll i NordVPN-appen. I det här fallet måste du byta till antingen TCP- eller UDP-protokollet.
  5. Välj fliken Delning och markera rutan Tillåt andra nätverksanvändare att ansluta via den här datorns internetanslutning. Från rullgardinsmenyn väljer du den hotspot som du just har skapat. Du hittar dess namn ovanför adaptern taggad som Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter.