Användning av NordLynx i NordVPN-appen (Windows)

NordLynx är tekniken som vi utvecklade baserat på VPN-protokollet WireGuard®. Den ger dig WireGuards hastighetsfördelar utan att äventyra din integritet.

I Windows 7 och 8.1:

1. Installera NordVPN-appen för Windows och gå till applikationsinställningarna i det nedre vänstra hörnet.

2. Välj Automatisk anslutning till vänster i menyn och se till att du stänger av alternativet "Välj ett VPN-protokoll och server automatiskt". Därefter klickar du på rullgardinsmenyn VPN-protokoll och väljer NordLynx.

I Windows 10 och 11:

1. Klicka på en kugghjulsikon i appens vänstra nedre hörn.

2. Klicka på Anslutningsinställningar.

3. Under VPN-protokoll väljer du Nordlynx.