Vilken router ska jag använda med NordVPN

För en färdig NordVPN-routerlösning med extra säkerhet och integritet rekommenderar vi att du vänder dig till våra partner på FlashRouters. De erbjuder några av de bästa routrarna för NordVPN som är förkonfigurerade för att leverera förstklassig säkerhet och prestanda.

Det snabbaste övergripande routeralternativet är Privacy Hero NordLynx WiFi 6 VPN Router med exklusiv integration för NordLynx – det snabbaste VPN-protokollet.

Du kan även köpa en router och konfigurera den själv. Även om det finns många olika routrar från andra tillverkare rekommenderar vi Asus-routrar, eftersom de flesta av dem har en inbyggd OpenVPN-klient och är smidiga att konfigurera. Några populära exempel är ASUS RT-AX86U, RT-AX68U och RT-AX88U (AX6000).

FlashRouters erbjuder även ett komplett utbud av ASUS OpenVPN-routeralternativ, inklusive Mesh Systems för större utrymmen.

De flesta andra routrar kräver firmware-flashing vilket kan vara knepigt och fungerar inte på alla plattformar. Om du vill ha en äldre router som tillhandahåller OpenVPN-kryptering kan du även hitta en router som har stöd för följande anpassade firmware:

Nästa steg är att ta reda på hur du konfigurerar NordVPN på din router.