Felsökning av anslutningsproblem i Android

Det finns flera anledningar till varför du kan ha problem med att ansluta till NordVPN på din Android -enhet. Dessa inkluderar problem med din kontostatus, appkonfiguration eller dina nätverksinställningar. Du kan felsöka genom att gå igenom vart och ett av följande.

1. Gå till Google Play Store och sök efter NordVPN.
  2. Klicka på Avinstallera.
  3. När avinstallationsprocessen är klar klickar du på Installera igen.

Kontrollera efter varje steg om problemet kvarstår. Om problemen fortfarande kvarstår, se till att kontakta vårt supportteam för en snabb lösning genom att trycka på antingen e-post- eller chattknappen nedan.