Förbättra anslutningshastigheten på iOS med NordVPN-appen

Om du upplever långsam internethastighet när du är ansluten till NordVPN på iOS ska du prova något av följande:

1. Starta om din enhet.
  2. Byt till NordLynx -protokollet.
  3. Om du använder wifi, byt till en mobil anslutning och vice versa.
  4. Byt till ett VPN som ligger närmare dig geografiskt.
  5. Byt till en server med en lägre procentandel av serverbelastningen. Om serverbelastningen är högre än 70 % rekommenderar vi att du använder en annan server.
  6. Prova en annan anslutningsmetod/-protokoll för din enhet. Du hittar handledningar om olika anslutningsmetoder här: https://support.nordvpn.com/hc/sv/sections/19326604860945-iOS