Förbättra anslutningshastigheten på Android med NordVPN-appen

Om du upplever långsam anslutningshastighet när du är ansluten till NordVPN på Android kan du prova följande steg:

1. Starta om din enhet.
  2. Byt till NordLynx -protokollet.
  3. Om du använder wifi, byt till en mobil anslutning eller vice versa.
  4. Byt VPN-servern till en som ligger närmare dig geografiskt.
  5. Byt till en server med en lägre serverbelastningsprocent. Om serverbelastningen är högre än 70 % rekommenderar vi att du använder en annan server.
  6. Öppna appinställningarna och byt från standard-UDP-protokollet till TCP.
  7. Prova en annan anslutningsmetod/-protokoll för din enhet. Handledningar för olika anslutningsmetoder hittar du här: https://support.nordvpn.com/sv/Anslutning/Android/