Jag kan inte nå webbplatser när jag är ansluten

Om du inte kan komma åt vissa webbplatser eller misstänker att NordVPN blockerar dem ska du följa dessa instruktioner:

Kontrollera om du kan komma åt webbplatsen efter varje steg.

Hur stoppar jag NordVPN från att blockera webbplatser?

Om problemet kvarstår kan du även prova följande steg:

• Växla mellan VPN-servrar. Koppla bort servern du är ansluten till och klicka/tryck på en annan plats med hjälp av NordVPN-kartan.
  • Om du litar på webbplatsen du försöker komma åt kan du stänga av Threat Protection-funktionen i NordVPN-appens inställningar och försöka igen. Om du kan komma åt webbplatsen med Threat Protection avstängt och du tycker att NordVPN inte ska blockera den här webbplatsen ber vi att du informerar vår kundsupport.
  • Om du använder en Windows-enhet kan ditt antivirusprogram/din brandvägg blockera åtkomst. Prova att lägga till undantag för NordVPN.exe och nordvpn-service.exe.
  • Prova andra anslutningsmetoder, till exempel protokollen OpenVPN eller IKEv2
  • Anslut till dolda servrar (via OpenVPN-anslutningen).
  • Om du nyligen har installerat vår app kan du försöka starta om enheten och läsa vår felsökningsguide för VPN.

Om inget av dessa steg hjälper kan du kontakta vår kundsupport.