VPN för Disney Plus: hur du tittar säkert

Den här artikeln uppdateras när våra konfigurationer ändras. Kom tillbaka till det här inlägget för uppdaterad information om du börjar uppleva problem med VPN för Disney Plus.

Obs: För närvarande kan det hända att du stöter på problem med att komma åt Disney+ från en TV-enhet. Vi arbetar för att lösa detta problem.

För att säkerställa säker åtkomst till Disney+ kan du ansluta till NordVPN-servrar som är optimerade för just det. Det gör att du kan njuta av populärt videoinnehåll från var som helst i världen!

Så här kan du komma åt Disney+ med NordVPN på de flesta enheter:

Om du fortfarande har problem kan du försöka med att följa dessa steg:

1. Rensa cacheminnet i din webbläsare. Ta reda på hur i den här artikeln: https://nordvpn.com/blog/how-to-clear-your-cache/.
  2. Starta om NordVPN-appen.
  3. Starta om enheten.
  4. Försök att ansluta via NordVPN:s webbläsartillägg för Chrome, Brave eller Firefox.

Om du fortfarande har problem med VPN för Disney Plus kan du försöka följa dessa ytterligare felsökningssteg för streaming. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Om du behöver ett VPN för Disney Plus kan du ladda ner det gratis på vår sida för VPN-nedladdning.

NordVPN-tjänsten får aldrig användas för att kringgå upphovsrättsregler. NordVPN varken uppmuntrar, accepterar eller stöder användningen av tjänsten för sådana ändamål. För mer information ber vi att du läser NordVPN:s användarvillkor.