SmartDNS på LG TV

För att konfigurera din LG TV för Smart DNS VPN-funktionen måste du följa dessa steg:

1. På enheten du använder ska du kontrollera att du är ansluten till samma nätverk som används för din LG TV.
    (Om din LG TV t.ex. är ansluten till Wi-Fi_123 ska du ansluta din nuvarande enhet till samma wifi-nätverk).
  2. Öppna nu Nord Account och logga in. I sektionen Tjänster (Services) klickar du sedan på NordVPN.
  3. I kategorin SmartDNS trycker du på knappen Aktivera (Activate).
    Detta vitlistar din IP-adress och låter dig använda SmartDNS på det nätverk som din LG TV är ansluten till.

(Följande steg kan variera beroende på TV-modell)

4. Slå nu på din LG Smart TV och tryck på Inställningar (Settings) på fjärrkontrollen.
  5. Från menyn bläddrar du ner till Nätverk (Network) och väljer Nätverksanslutning (Network Connection).
  6. Anslut din LG Smart TV till samma nätverk som används av din nuvarande enhet.
  7. Välj ditt nätverk och sedan listan Välj annat nätverk (Other Network).
  8. Välj Ange expert (Set Expert).
  9. Välj din nätverksanslutning.
  10. Bläddra ner till DNS-läget och välj fliken Manuell (Manual). Ange sedan 103.86.99.103 (och 103.86.96.103 om du kan ange en sekundär) och tryck på OK.

Det är allt – SmartDNS VPN-funktionen är nu aktiverad på din LG TV. Ha så trevligt!